6 сент. 2024 г., 22:38

Есен 

  Поэзия » Пейзажная
68 0 1

Пак е есен. 

Щъркелите отлетяха на юг.

Замлъкна птича песен.

Само врабчетата останаха тук.

Дърветата трият зеления цвят.

Черно-бял ще стане пъстрия свят..

И след отминаващото лято

остава тъга.

И една неспокойна, жадна душа.

© Живко Делчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Нека има вдъхновители на тъгата.
    Тя е най-аристократичното чувство, Живко.
Предложения
: ??:??