25 февр. 2007 г., 13:02

Есен 

  Поэзия
876 0 4
Гледа слънчо от високо,
гали с топлите лъчи.
Падат жълтите листа на двора,
плавно,тихо кат сълзи.
Идва есен златокоса,
разпилява своите коси.
Грозде от асмата стара
примамливо премига с очи.
Хризантемите на баба
радват ме със своита красота.
Винаги откривам с радост колко
е красива есента!!

© МАРИНА ДИМИТРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??