Палитра от краски. Черга нашарена.
Циганско лято с дюлев привкус.
Слънчев отблясък от грозд кехлибарен.
Есен щрихована в златен ракурс.
Огнени ритми. Искряща жарава.
Кърваво тръпнещо вън зарево.
Бал листопаден. Миг незабрава.
Песенно тъжно птиче перо.
Вятър подгонен. Река ромоляща.
Бягащи бързеи към вечността
Облаци перести. Капки сълзящи.
Думи дъждовни. Изгряла дъга.
Художник: Ася Толедо
© Таня Мезева Все права защищены
Кърваво тръпнещо вън зарево.
Бал листопаден. Миг незабрава.
Песенно тъжно птиче перо."
Чудесен стих!!! Поздрави за нарисуваната есен с думи!!!