11 сент. 2015 г., 20:09

Eсенен мотив 5 

  Поэзия » Любовная
275 0 0

В тази есен и тъга

дай ми малко светлина.

Че и преди, и сега

душата ми е в тъмнина.

 

От мъка и печал ме боли,

а ти за мен се не сещаш дори.

А есенният вятър навън,

уви, навява тъжен сън...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??