Sep 11, 2015, 8:09 PM

Eсенен мотив 5 

  Poetry » Love
278 0 0

В тази есен и тъга

дай ми малко светлина.

Че и преди, и сега

душата ми е в тъмнина.

 

От мъка и печал ме боли,

а ти за мен се не сещаш дори.

А есенният вятър навън,

уви, навява тъжен сън...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??