26 окт. 2021 г., 12:22

Есенен роман 

  Поэзия
258 1 6

Върви ми, топла есен тича

по своя мил хлапашки начин,

роман от цветен дъжд – обичан

в сърцето тихо капе, значи

 

ще заговорят цветовете

и всеки ще ми се разкаже,

и есента сред тях ще свети

красиво, без да се размаже.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??