Върви ми, топла есен тича
по своя мил хлапашки начин,
роман от цветен дъжд – обичан
в сърцето тихо капе, значи
ще заговорят цветовете
и всеки ще ми се разкаже,
и есента сред тях ще свети
красиво, без да се размаже.
© Милена Френкева Всички права запазени
Хаха Краси 🤣