11 окт. 2008 г., 09:29

Eсенна милувка 

  Поэзия » Любовная
624 0 8
Милувка по лицето ми... не тръгва,
скиталка нескрита, без възраст,
подкожно ваяна без броня,
черпец на вино и песен...
И парещо грешна... не тръгва,
с душата си в нежен плач осъмва,
нощ и есен - повод пасторален,
в цвят обичан с дъжд проникван...
И Богът в мен... от мен не тръгва,
защото те обичам и насън,
а вятър те замита все прощално
във есен и в милувка обещана...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??