...
Под кехлибарения балдахин на есента,
където се спускат цветните листа
се разгръща тъжна любовна история.
Приказка за истинска любов,
която не беше наречена да просъществува.
Две души, свързани в едно цяло,
но идващи от два различни свята
се разделят, за да се намерят някои ден в по-добър момент.
Танц на цветовете, симфония на насладата
и напираща сива празнина.
Докато листата грациозно се предават на земята
и времето бавно си заминава, тъгата нараства и не отминава.
В гоблена на времето
рефренът на нашата любов си заминава.
Разстоянието може да се простира като огромно,
безкрайно море, но надеждата е мостът,
който все още крепи моето разбито сърце
Ще минем през променящите се сезони и циклите на съдбата, но помни, това няма да изтрие отпечатъка на времето, което заедно сме изживяли.
Тайно тая в моята душа една съкровена мечта, едно последно послание до теб, което така и не изрекох.
Само мога да се надявам, че този нежен есенен вятър, тих и благосклонен, ти прошепне мойте неизказани и спрени в моята душа, думи.
Извинявай, любов, за пътя, който сега трябва да извървя сама.
Прости ми, любими, за предателството, болката и причиненото огромно безпокойство.
Моля те бъди щастлив, обичай и бъди обичан, но не ме забравяй.
Винаги ще те обичам!
Посветено на СВС
© Mariya Marinova Все права защищены