17.02.2024 г., 0:48 ч.

Есенна рездяла 

  Поезия » Любовна
129 0 0

...

 

Под кехлибарения балдахин на есента,

където се спускат цветните листа

се разгръща тъжна любовна история.

 

Приказка за истинска любов,

която не беше наречена да просъществува.

 

Две души, свързани в едно цяло,

но идващи от два различни свята

се разделят, за да се намерят някои ден в по-добър момент.

 

Танц на цветовете, симфония на насладата

и напираща сива празнина.

 

Докато листата грациозно се предават на земята

и времето бавно си заминава, тъгата нараства и не отминава.

 

В гоблена на времето

 рефренът на нашата любов си заминава. 

 

Разстоянието може да се простира като огромно,

безкрайно море, но надеждата е мостът,

който все още крепи моето разбито сърце

 

Ще минем през променящите се сезони и циклите на съдбата, но помни, това няма да изтрие отпечатъка на времето, което заедно сме изживяли.

 

Тайно тая в моята душа една съкровена мечта, едно последно послание до теб, което така и не изрекох.

 

Само мога да се надявам, че този нежен есенен вятър, тих и благосклонен, ти прошепне мойте неизказани и спрени в моята душа, думи. 

 

Извинявай, любов, за пътя, който сега трябва да извървя сама.

 

Прости ми, любими, за предателството, болката и причиненото огромно безпокойство.

 

Моля те бъди щастлив, обичай и бъди обичан, но не ме забравяй. 

 

Винаги ще те обичам!

 

Посветено на СВС

 

 

© Mariya Marinova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??