23 авг. 2017 г., 13:04

Есенни утрини - акростих 

  Поэзия » Акростихи
2717 11 18

Ето - във утрото тръгват стадата,

Сънени  хлопки тихо дрънчат,

Есенно щедри  ни чакат полята,

Нови килими земята красят!

Няма магия, щастлива случайност!

И сякаш художник с изкусна ръка

Утро, на багри богато, омайно,

Творù вдъхновено - за нас!... Красота!...

Радостно чувство в душите покълва...

И щедро наспорил е  Бог благодат!...

Нека  с любов  се сърцата изпълват

И с нея добър ще е целият свят!...

 

 

© Роберт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??