7 окт. 2007 г., 16:23

Есенно 

  Поэзия
964 0 41


                                 Дървото есенно тъгува,
                                 паднал лист -отронена сълза,
                                 в знак на обич те попиват
                                 благодатно в майчина земя,

                                 до следващия път, когато
                                 ще ги събуди слънчев лъч
                                 и преродени в нови пъпки
                                 по пътя си ще продължат.

                                 Тъгува есенно и моята душа,
                                 отминал ден - сълза отронена,
                                 попиват нежно в моята следа
                                 да се родя отново в спомена.

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??