13 сент. 2009 г., 22:38

Eсенно... 

  Поэзия » Любовная
938 0 43

 

 

               Като капките
               на нежен есенен дъжд
               ронят се
               тихо и кротко
               думите, мислите…

               и не зная…
               дали нежно предчувствие
               или болка
               изписват
               по белите листове…

               в мелодия
               най-нежната помежду ни
               изпраща
               с благост съдбата
               най-светли послания…

               и дихание
               през простора преминало
               от теб до мен
               неподвластно
               на време и разстояния…

 

        http://www.youtube.com/watch?v=d87vcGtmb0I

 

            МУЗИКА >>> Yiruma ~ Sad Love Story

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??