21 сент. 2017 г., 12:14

Есенно 

  Поэзия » Любовная
430 0 1

И тръгна лятото, и беше някак тъжно.

Тогава появи се тихо ти до мен

и аз поисках вечно да се свържем,

да изрисуваш с багри всеки скучен ден.

Във есен нежна себе си намерих,

открих се в твойте приказни очи

и поглед в тебе жадно вперих

и със очи рисувах ти мечти.

И нека есента си тръгне вяла,

тогава няма да тъжа, че тръгва тя,

защото идва зима побеляла,

но в нея пак ще бъдем с теб и любовта…

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??