6 окт. 2011 г., 14:07

Есенно 

  Поэзия » Другая
845 0 26

А как така, до вчера беше лято?

А днес е есен и навън вали!

Бавно капеха листата...

И в този миг за теб сърцето ми трепти.

 

А как така, до вчера беше лято?

И днес внезапно някак захладня!

Сезоните се сменят неусетно,

ще дойде зимата след есента.

 

Любувай се на есенна картина.

Поглъщай всеки слънчев лъч.

И нека в сърцата ни любов да има,

усмивка на лицата да блести!

 

 

Вдъхнови ме падащо листо, което докосна рамото ми... като милувка на любим!

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??