Есента е изкуство на природата,
другите сезони са само красота.
Есента е красива, богата и цветна,
като една жена, чаровна и суетна!
Може би изпълнена с малко тъга,
усмихната цветна, великолепна!
Отиде си лятото, дойде сега Тя,
за да ни покаже своята красота!
Есента в Живота е част от Любовта,
това е най-красивата и споделена,тя!
Останали двамина заедно, те отдавна,
запазили в сърцата си те Любовта!
Вплели сега заедно те ръка в ръка,
винаги един до друг в радост и тъга.
Една целувка и спомена за някога,
очакват заедно с радост и своята Зима!
© Валентин Миленов Все права защищены