Oct 14, 2018, 12:11 PM

Есента 

  Poetry » Landscape
693 0 6

                                                    Есента

 

Есента е изкуство на природата,

другите сезони са само  красота.

Есента е красива, богата и цветна,

като една жена, чаровна и суетна!

 

Може би изпълнена с малко тъга,

усмихната цветна, великолепна!

Отиде си лятото, дойде сега Тя,

за да  ни покаже своята красота!

 

Есента в Живота е част от Любовта,

това е най-красивата​ и споделена,тя!

Останали двамина заедно, те отдавна,

запазили в сърцата си те Любовта!

 

Вплели сега заедно те ръка в ръка,

винаги един до  друг в радост и тъга.

Една целувка и спомена за някога,

очакват заедно с радост и своята Зима!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??