25 авг. 2006 г., 21:45

Есента е виновна... 

  Поэзия
810 0 16
Есента е виновна за тази целувка -
отронен лист - събудено желание.
Сред листопад - недосънувани милувки
сбъдна се една... и те погалих.

Запалени от циганското лято,
трептящи върху прежаднелите ни устни
копнежите, обагрени във златно
узряха за докосване... и ме целуна!

© Бистра Малинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??