25.08.2006 г., 21:45 ч.

Есента е виновна... 

  Поезия
835 0 16
Есента е виновна за тази целувка -
отронен лист - събудено желание.
Сред листопад - недосънувани милувки
сбъдна се една... и те погалих.

Запалени от циганското лято,
трептящи върху прежаднелите ни устни
копнежите, обагрени във златно
узряха за докосване... и ме целуна!

© Бистра Малинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??