16 сент. 2008 г., 10:38

Есента ще обичам 

  Поэзия » Философская
889 0 3
 

 

Есента на живота ми чака тихо на прага...

Помъдряла и истинска не е сън,

а раздяла.

Може кратко сбогуване

със миражи и пясъчни кули...

Плувах в облаци-люляци,

в замък живях като в приказка;

но не от обич за мене измислен.

После разбрах,

че е призрачен...

Сега във ръцете ми парят сълзите

и горещо се моля да няма лъжа.

По-добре да боли,

Есента ще обичам - с побелели коси,

помъдряла и истинска...

© Александра Сергеевна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??