29 апр. 2009 г., 22:36

Есмералда 

  Поэзия » Любовная
739 0 2

 

Не вярваш в ангели - това си ти,

препъваш се в крилата ми, без да погледнеш.

О, Лусифер, вдигни безкрайно сините очи

и виж къде съм, пред портата последна...

 

Крилата ми са малко бледи, невидими,

дъждовно е и отразяват капки сивота.

О, Лусифер, вдигни ръка и изгори ме,

когато ме погалиш по нежните крила...

 

Не вярваш в ангели.  А и не трябва,

но погледни как белите пера валят красиво...

О, Лусифер, не си мисли, че любовта ограбва,

защото аз обичам и когато си отивам...

 

Недей да слушаш стари циганки, не бива...

И веднъж очите ти да се напият от тази Синева,

о, Лусифер кажи ми, че съм най-красива

и щастие е да умра от твоята ръка...

 

© Евкалипт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??