Да си естествен, поза ли е,
или е само доза хумор...
Във тъй фалшивия ни свят -
това е страшно като тумор.
И спекулира всеки с толерантност,
с откритост заявява себе си -
актьорско-блудкава екстравагантност,
присядащи на гърлото ни възгласи.
А сцената не е естествена,
но кой ли вижда днес това...
Декорите са толкова обществени,
да се разголиш чак е срамота.
Играем с маски и си ги разменяме,
владеещи изкусно маниерността.
И смеем се на себе си - умело как
подменяме най-истинската маска - естествеността.
© Белисима Все права защищены