Aug 30, 2012, 10:38 AM

Естествен да си в този свят 

  Poetry
852 0 4

Да си естествен, поза ли е,

или е само доза хумор...

Във тъй фалшивия ни свят -

това е страшно като тумор.

 

И спекулира всеки с толерантност,

с откритост заявява себе си -

актьорско-блудкава екстравагантност,

присядащи на гърлото ни възгласи.

 

А сцената не е естествена,

но кой ли вижда днес това...

Декорите са толкова обществени,

да се разголиш чак е срамота.

 

Играем с маски и си ги разменяме,

владеещи изкусно маниерността.

И смеем се на себе си - умело как 

подменяме най-истинската маска - естествеността.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Белисима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??