7 окт. 2011 г., 19:52

Eтюд 

  Поэзия
542 0 3

Отново над гората пада пелена

от тънък здрач и светли нишки залез.

Под сянката на пеперудени крила

природата живота ще запали.

 

Ще блеснат сякаш в миг светулкови очи,

ще бликне говор – тих, неосезаем

и в тези недостъпни горски зали

само тишината ще мълчи.

 

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??