Oct 7, 2011, 7:52 PM

Eтюд 

  Poetry
540 0 3

Отново над гората пада пелена

от тънък здрач и светли нишки залез.

Под сянката на пеперудени крила

природата живота ще запали.

 

Ще блеснат сякаш в миг светулкови очи,

ще бликне говор – тих, неосезаем

и в тези недостъпни горски зали

само тишината ще мълчи.

 

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??