20 февр. 2011 г., 17:42

* * * Евхаристия 

  Поэзия
803 0 5

 


* * *

... корени и птици,
коне и кучета.
Мазало.
Черна пръст
от кръвта на течащите рани.
Илюзия в мрака.
Креативност -
дрън-дрън. Високопарие.
Синьо утро - бяла река.
Вятър. Развята риза.
Око във небето. Потир.
Дванадесет велики празника.
Светлина. Просветление.
Апостоли.
Горяща роза. Сълзи.
Черен дъжд. Червени облаци.
... хляб и вино.
Тайна.
Евхаристия.

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??