29 авг. 2015 г., 01:26

... 

  Поэзия » Любовная
437 0 1

Виж! Ето тук се събувам!
После свалям от мен всяка свян!
Нека всичко за което си струва,
бъде истина, не просто блян!

Мога с нож да разрежа нощта ни!
Да прекарам по раната пръст!
Сляп съм! Търся твоите длани!
Сякаш мен ме разпъват на кръст!

Пред вратата оставих надеждата!
Има място там и за мен!
Знам звездите до време са светещи...
Но на тази любов аз съм в плен!

Приеми ме със всичко безсмислено!
То е грешка, но не и тъга!
Приюти ме с цялата истина!
Не заключвай тази врата!
 

Емилиан Примов

© Емилиан Примов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • „Нека всичко за което си струва,
    бъде истина, не просто блян!“ Харесах, поздрави!
Предложения
: ??:??