Тупка и блъска
една тишина.
Иска да влезе,
да ме прегази.
Тътнат отвън
морски талази.
Вятър и сол,
жива вода.
Аз съм. И там.
Духом съм там:
вечери светли
нежно ме пазят.
Дните ми стръмни -
тъмни боази.
© Петър Димитров Все права защищены