7 окт. 2011 г., 20:44

....... 

  Поэзия » Любовная
406 0 0

Цвете роза откъсни,

в моите коси го сложи...

С нежна длан ме докосни,

свойта любов ми подари.

 

Да чувам пулса твой

тъй учестен,

това свещено е за мен.

Не мога да спра да те обичам

и нима това не си личи?!

Вгледай се дълбоко

в моите очи...

© Анна-Мария Мингова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??