7.10.2011 г., 20:44 ч.

....... 

  Поезия » Любовна
407 0 0

Цвете роза откъсни,

в моите коси го сложи...

С нежна длан ме докосни,

свойта любов ми подари.

 

Да чувам пулса твой

тъй учестен,

това свещено е за мен.

Не мога да спра да те обичам

и нима това не си личи?!

Вгледай се дълбоко

в моите очи...

© Анна-Мария Мингова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??