7 авг. 2007 г., 23:18

:) 

  Поэзия
393 0 4

Стигна дъното... Сега - нагоре!
Веднага се изправяй и лети!
Вдигни очи, огледай се във слънцето,
повярвай в себе си и в своите мечти!
Опитай лекичко да се усмихнеш,
опитай се да ми помахаш със ръка.
И нека сърцето ти в транс да забие,
душата ти да вижда чудеса!

© Галя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??