Aug 7, 2007, 11:18 PM

:) 

  Poetry
377 0 4

Стигна дъното... Сега - нагоре!
Веднага се изправяй и лети!
Вдигни очи, огледай се във слънцето,
повярвай в себе си и в своите мечти!
Опитай лекичко да се усмихнеш,
опитай се да ми помахаш със ръка.
И нека сърцето ти в транс да забие,
душата ти да вижда чудеса!

© Галя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??