Когато си тъжен ти
погледни към луната и не мисли!
Виж я как блести..
и за проблемите си за миг забрави.
Утеха в нея ще откриваш винаги..
И усмивка като звезда на лицето ти ще заблести.
Никога тъжен не бъди...
Усмихвай се дори и на проблемите си!
Човек по-смел става
И страх в него не остава!
И луната е сама,
но не спира да блести,
защото целта й е да се усмихнеш ти..!
© Маргарита Георгиева Все права защищены