31.05.2015 г., 23:56 ч.

... 

  Поезия » Друга
432 0 2

Когато си тъжен ти

погледни към луната и не мисли!

Виж я как блести..

и за проблемите си за миг забрави. 

Утеха в нея ще откриваш винаги..

И усмивка като звезда на лицето ти ще заблести. 

Никога тъжен не бъди...

Усмихвай се дори и на проблемите  си!

Човек по-смел става

И страх в него не остава! 

И луната е сама, 

но не спира да блести, 

защото целта й е да се усмихнеш ти..! 

 

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??