5 сент. 2012 г., 15:06

* * * 

  Поэзия » Любовная
546 0 2

Да, аз плача, плача и си мисля за тебе,

плача с истински сълзи,

аз плача и си мисля за тебе

и болката ми е истинска

да, аз плача и си мисля за тебе...

 

Но аз не плача, защото очите ти са толкова хубави,

аз плача, защото те не гледат мене

аз плача и защото мислите ми са толкова глупави,

а не мога да ги скрия от тебе...

 

Аз не плача заради гласа ти - и топъл, и студен,

аз плача, защото не чувам да казваш моето име,

аз не плача за допира - веднъж не го усетих по мен,

аз плача за болката ми - че скоро няма да ми мине...

 

Аз не плача за устните ти - и нежни, и груби,

аз плача, защото те веднъж не докоснаха моите,

аз не плача за думите ти - и разумни, и луди,

аз плача, само защото те не бяха за мене...

 

Аз не плача за ръцете ти - и силни, и слаби,

аз плача, защото те веднъж не прегърнаха мене,

аз плача, защото тая болка няма да ме остави

и защото сега само губя своето време. 

© Сара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??