7 окт. 2008 г., 06:23

Фалшив Рай 

  Поэзия
508 0 2

Зелени хълмове, опасващи морето.

Пътеки, цепещи смълчаните поля,

покрити с скреж, навяващ болка във сърцето

в натрапчив спомен за несбъдната мечта.

 

Студени устни ми шептят зловещо:

“Това е сън извън реалността.”

Стоя сред пустотата под небето

и знам, че няма път през пропастта.

 

Зад мен е раят, който сам създадох,

измамен в свойта красота.

И всички мостове натам са илюзорни,

без съдържание в реалността.

© Иван Проданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всички сме се чувствали така,но не всички можем да го изразим с думи
    Поадрави и дано никога вече да не е фалшив твоя РАЙ
  • всички носим по един такъв рай в душата си...да ни е светло в миговете на тъга...
Предложения
: ??:??