Къде зимува Любовта?
Край езерото с розови надежди.
Изтрива с кърпичка скръбта
и из-под вежди ме поглежда.
Напролет лъч ще изсуши
последната въздишка тъжна.
Ще литне с другите души
на север, в моя Кърджали.
22.01.2018
© Мария Димитрова Все права защищены