12 дек. 2015 г., 13:39

Фантазия 

  Поэзия » Любовная
397 0 0

Фантазия

 

Утрото красиво събужда моите мечти
На зазоряване откривам огнени лъчи.
Очите любопитно заиграват.. видят ли те близичко до мен.
Зеници рязко разширявам, галя те със поглед притеснен.
Слуха ми се изостря.. думите ти пърхат ли около мен.
Устните сладки, похотливо се усмихват
усетя ли присъствието ти покрай мен.
И във въздуха усещам частици сладост на блажен момент.
Очите любопитно заиграват..търсят познато лице и видя ли те из тълпата - трепва моето сърце.
Ръце протягам, докосни ме ти..
С прегръдки нежни, ангелски дори.
Душата те усеща, развълнувам се и потрепервам като капчица роса нежно се оттеглям..
Дойде ли нощта.. взима моята мечта.
Търкулвам се сякаш падаща звезда
във безкрайни небеса..
Прокрадва се нощта, взима моята мечта..
Ала очите любопитно още си играят и на лунни светлина.. Чувствам те със всички мои сетива.

© Габриела Бошнакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??