24 мая 2007 г., 10:33

ФАТА МОРГАНА 

  Поэзия
480 0 3
ФАТА МОРГАНА

Неукротима бягам
към миражи във пустинята
от призрачната благодат
поне за малко да възкръсвам
в реалното

което също има граници,
но хищно пазени от бедуини-
едва ли някога ще ги премина
истински

В едно съм сигурна-
макар и гонена от паранои
на фанатиците
не трябва да се давам


© Силвия Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??