May 24, 2007, 10:33 AM

ФАТА МОРГАНА 

  Poetry
479 0 3
ФАТА МОРГАНА

Неукротима бягам
към миражи във пустинята
от призрачната благодат
поне за малко да възкръсвам
в реалното

което също има граници,
но хищно пазени от бедуини-
едва ли някога ще ги премина
истински

В едно съм сигурна-
макар и гонена от паранои
на фанатиците
не трябва да се давам


© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??