23 февр. 2013 г., 10:25

* * * 

  Поэзия
378 0 1

И все ще чакаме да дойде хубавото време.

Ще чакаме все приказни неща

на гръб понесли своето бреме

от вчерашно несбъднато.

В зимата студена, под дебелите палта

на топло скрита отглеждаме мечта -

за слънце, за простор и светлина...

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??