Feb 23, 2013, 10:25 AM

* * * 

  Poetry
380 0 1

И все ще чакаме да дойде хубавото време.

Ще чакаме все приказни неща

на гръб понесли своето бреме

от вчерашно несбъднато.

В зимата студена, под дебелите палта

на топло скрита отглеждаме мечта -

за слънце, за простор и светлина...

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??