23.02.2013 г., 10:25 ч.

* * * 

  Поезия
381 0 1

И все ще чакаме да дойде хубавото време.

Ще чакаме все приказни неща

на гръб понесли своето бреме

от вчерашно несбъднато.

В зимата студена, под дебелите палта

на топло скрита отглеждаме мечта -

за слънце, за простор и светлина...

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??