31 июл. 2019 г., 19:22

*** 

  Поэзия » Любовная
929 0 0

Много те обичам. И защо - не знам.
Само знам, че ти си там -
отвъд планини, върхове.
А аз съм тук - на юг. 

 

Ще проходя аз световната пустиня,
ще преплувам океанът син,
за да те видя.

 

На слънчев лъч ще се превърна,
ще стана аз на прах и дим
за да те прегърна.

 

И светът ще преобърна,
в ада ще се потопя
за да те спася.

 

01.2003

© Хел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??