31.07.2019 г., 19:22 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
954 0 0

Много те обичам. И защо - не знам.
Само знам, че ти си там -
отвъд планини, върхове.
А аз съм тук - на юг. 

 

Ще проходя аз световната пустиня,
ще преплувам океанът син,
за да те видя.

 

На слънчев лъч ще се превърна,
ще стана аз на прах и дим
за да те прегърна.

 

И светът ще преобърна,
в ада ще се потопя
за да те спася.

 

01.2003

© Хел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??