30 апр. 2016 г., 09:13

Един от уроците... 

  Поэзия » Любовная
1047 1 7

 

 

 

Любовта е нещо, което

не може да се скрие

и ако не те разкрие устата ти

ще те предадат въздишките

и ударите на сърцето...!

© Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??