30.04.2016 г., 9:13 ч.

Един от уроците... 

  Поезия » Любовна
1048 1 7

 

 

 

Любовта е нещо, което

не може да се скрие

и ако не те разкрие устата ти

ще те предадат въздишките

и ударите на сърцето...!

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??