Apr 30, 2016, 9:13 AM

Един от уроците... 

  Poetry » Love
1030 1 7

 

 

 

Любовта е нещо, което

не може да се скрие

и ако не те разкрие устата ти

ще те предадат въздишките

и ударите на сърцето...!

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??