6 мар. 2021 г., 07:20

... 

  Поэзия » Философская
278 0 0

Позна ли ме?

Не трябват думи -

загубих вяра и в тях.

Те крият често скудоумие,

нюанси в адвокатски глас.

Очите припознай - в гледеца

е всъщност цялата игра.

Дори на тъмно и слепеца

усеща с пръсти светлина.

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??