Позна ли ме?
Не трябват думи -
загубих вяра и в тях.
Те крият често скудоумие,
нюанси в адвокатски глас.
Очите припознай - в гледеца
е всъщност цялата игра.
Дори на тъмно и слепеца
усеща с пръсти светлина.
© Христина Комаревска Всички права запазени